Kisa Shouta arası

Selam~

Tekrar bir güncel yazısıyla karşınızdayım. Sekaiichi Hatsukoi'den yeni bir bölüm geldi bu güncelde ve bir şeyler söylemek istedim. Malum, çok sık bölüm veren mangalar değil bu kadının mangaları. Ama sitemizde güncel olarak çevirdiğimiz her iki mangasında da sona doğru yaklaştığımızı hissettiğimi söylemiştim. Gerçi bu sefer ana hikayeye ara vermiş ve Yukina Kou x Kisa Shouta hikayesine geçmiş. Benim gibi, Onodera ve Misaki'den sıkılmaya başladıysanız bu Kisa Shouta arası size eğlenceli gelebilir.

Yukina ile Kisa'nın hayatlarında beklemediğim bir gelişme oldu bu bölümde. Beklemediğim derken... Ben daha farklı olmasını bekliyordum sadece. Ama böyle de olabilir tabii. Okuyunca anlarsınız ne demek istediğimi. Komşuları rahatsız etmeyle ilgili de bir sahne vardı. Çevirirken öyle bir diyalog geçince gecenin bir saati kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum. Malum, duvarlar ince... Komşuları rahatsız etmemek lazım.

Given da gayet güzel bir şekilde ilerliyor. Ben de bu sayede efekt pedalı neymiş, distorsiyon neymiş, overdrive neymiş gibi enteresan bilgiler edinmiş oluyorum. Yanlış bir çeviri yapmamak için biraz olsun anlamak gerekiyor yaptıkları işten. O yüzden bölümler beklediğiniz kadar hızlı gelmiyorsa kusura bakmayın. Keşke Free! gibi olsaydı. Yüzme terimlerine alışmıştım ne güzel. Hızlı hızlı çeviriyordum. Sahi, Free'nin yeni sezonu çıkacak mı acaba? Çıkacaksa da ne zaman çıkacak? Bu yıl için artık biraz geç sanırım. Olsa da izlesek dediğim serilerden biri haline geldi. Özellikle de yazın. Havuza bile girmeden, girmişim gibi serinliyordum.

Şu sıralar elimdeki birkaç işi bitirdikten sonra çok kısa bir tatil yapıp, ardından da Spiritpact'i çevirmeye başlayacağım. Buradan tüm takipçilerimize ve sitedeki arkadaşlarıma sevgiler, selamlar gönderiyorum. Umarım yaz sizin için güzel geçiyordur. Başka bir güncelde görüşmek üzere.

Blondie

 

 

4 AĞUSTOS PAZAR

Given 4
(Çeviri: Blondie Kodlama: Shinkaron Karaoke: Susano'o)

Hana wa Saku ka 10-10.5
(Çeviri:
Nyoteida Düzenleme: Willjace)

What Does the Fox Say 119
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Shinkaron)

Hanakoi Tsurane 23
(Çeviri: Yankami Düzenleme: Willjace)

Super Lovers 33.5
(Çeviri:
Blondie Düzenleme: Willjace)

Sekaiichi Hatsukoi - Kisa Shouta 9
(Çeviri:
Blondie Düzenleme: Willjace)

Hello, I'm Your Stalker 20-21
(Çeviri:
Blondie Düzenleme: Zeze)

19 Tian 293
(Çeviri:
Shinkaron Düzenleme: Zeze)

 

 

 

Kategori: Güncel Yazıları